Nieuws

Foto's Algemene Leden Vergadering

08 november 2019
www.rsvalkmaar.nl
Op maandag 4 november 2019 is de Algemene Ledenvergadering gehouden in de kantine van de Alkmaarse Rugbyvereniging. Alle leden en ouders van onze jeugdleden hebben een uitnodiging ontvangen voor deze bijeenkomst. 

De bestuursleden vertellen in het jaarverslag  wat er in het afgelopen seizoen gebeurd is in de groep die zij vertegenwoordigen. De voorzitter meldde dat er voor hem een opvolger is gevonden: Gerard van der Steen, die per 1 januari de taak van voorzitter op zich gaat nemen. Tot die tijd blijft Jan Bos voorzitter. Melanie Kuijkhoven werd voorgesteld als nieuwe secretaris van de vereniging. Ze vervangt  Marjo van der Knoop. Zij stopt omdat ze uit de badmintongeleding komt en deze is aan het eind van het afgelopen seizoen opgeheven. Het derde lid dat aftreedt, is Maaike Zijderveld. Maaike deed het webbeheer van de vereniging. Zij stopt omdat ze verhuisd is. Maaike roept alle leden op om naar de website: www.rsvalkmaar.nl  te gaan en hier in te loggen. U kunt dan hier uw gegevens inzien. Zij vraagt iedereen dringend om te controleren of de gegevens kloppen en ze eventueel aan te passen. 

Er waren ook drie leden die 15 jaar lid zijn van de vereniging. Bovendien waren er twee leden die 25 jaar lid zijn: Maaike Hiemstra en Marjo van der Knoop ontvingen bloemen en een oorkonde van de NCS en een aandenken van de vereniging.   

Er wordt met veel plezier gezwommen door jeugdleden, jong volwassenen, volwassenen en VG-leden.  

De kascommissie heeft de financiën in orde bevonden. Voor komend jaar heeft zich weer een nieuw kascommissielid aangemeld.

Wij zijn dringend op zoek naar Vrijwilligers. Naar mensen die aan het tafeltje willen zitten vooral tijdens de jeugduren. De aanwezige zwemmers moeten worden aangestreept op de lijst en eventueel nieuwe leden moeten te woord worden gestaan.  Ook zijn we op zoek naar mensen die willen opgeleid worden om zwemles te kunnen geven. Wij mogen en kunnen zelf opleiden!! Nieuwe zwemleiders betekent dat onze vereniging kan blijven bestaan!!!

Wanneer er een e-mailbericht van RSVAlkmaar in de spam terecht komt, vragen wij u om dit bericht aan te vinken als “veilig bericht”.  Op deze manier komt een bericht van de vereniging de volgende keer niet in de spam. Het gaat hier vooral om Hotmailadressen. 

De notulen van de ALV van november 2019 zullen op een later moment voor ingelogde leden beschikbaar worden gemaakt op deze website. U kunt de nieuwe ALV volgend jaar op maandag 2 november 2020 bijwonen.


>> Bekijk de foto's van de jubilarissen in het foto album >>


 
Beste website bezoeker, Per 18 mei 2020 is het besluit genomen onze zwemvereniging op te heffen.  Al sinds 1983 hield de… Meer
 

Vrijwilligers gezocht

30 juni 2019
Voor het nieuwe seizoen zoeken we nog tafeldames en/of tafelheren om de presenties bij te houden. Ook zoeken we nog een… Meer
 
Oergezellig was het.  Dinsdagmiddag in de Oosterhout. Voor de laatste keer had de badminton een afsluitend middag van het seizoen.… Meer
 
Als er thuis te weinig geld is, helpt het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dit Jeugdfonds helpt met het betalen van het lesgeld en eventueel… Meer
 
 
 
28-11-2017 Meer
 
 
04-10-2017 Meer
 

Erkend opleidingsinstituut

Erkend examen en opleidingsinstituut

Contact

Algemene informatie:

Tel. 06-45564934 (graag na 18.00uur) 
ledenadministratie@rsvalkmaar.nl
 
Terug naar boven