Nieuws

Afscheid van de badminton.

28 mei 2019
Oergezellig was het.  Dinsdagmiddag in de Oosterhout. Voor de laatste keer had de badminton een afsluitend middag van het seizoen. Het weer werkte ook mee, de zon scheen en dat maakt de Oosterhout nog veel mooier.  

Groot is de badmintongroep niet meer. Maar we kennen elkaar al jaren. Coby speelt zelfs al vanaf de oprichting van de vereniging. En er wordt nog steeds enthousiast gespeeld. Alleen werd het clubje steeds kleiner. 

Vandaar dat dit de laatste keer is. We krijgen de banen niet meer vol. Dinsdagmiddag is blijkbaar niet een tijd dat mensen er op uitgaan om badminton te spelen.

Op het terras werd een kopje thee of koffie gedronken en daarna was Martin er. Geen badmintonspeler maar een zwemmer. Maar nu kwam hij als gids. Niemand wist dat hij zo goed op de hoogte is van de geschiedenis van Overdie en er ook zo geweldig over kan vertellen. Hij liet ons stukjes van Alkmaar zien die we helemaal niet kenden. Martin bedankt!!

Na een uurtje wandelen, arriveerden we weer bij de Kinderboerderij de Oosterhout. De koffie en thee zijn lekker maar de door ons bestelde barbecue was voortreffelijk. Ankie, de kok, had er een waar feestmaal van gemaakt. Ze verraste onze 81-jarige vegetariër met vegetarische gerechten. En ook het toetje was heerlijk. Geweldig!!

Vanaf de oprichting is er door RSVAlkmaar gezwommen en gebadmintond.  Daar komt nu een eind aan. Per 1 september wordt er niet meer gespeeld in de Oever in Oudorp. Het is jammer dat we nu afscheid van elkaar moeten nemen en van de badminton!!

RSVAlkmaar bedankt en iedereen tot ziens!!
 


 

Vrijwilligers gezocht

30 juni 2019
Voor het nieuwe seizoen zoeken we nog tafeldames en/of tafelheren om de presenties bij te houden. Ook zoeken we nog een… Meer
 
Als er thuis te weinig geld is, helpt het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dit Jeugdfonds helpt met het betalen van het lesgeld en eventueel… Meer
 

Lintje Anja Telleman

28 april 2018
Donderdag 26 april werd ons kaderlid Anja Telleman gehuldigd op het stadhuis. Anja ontving haar lintje voor 20 jaar belangeloze… Meer
 
De foto's van het pietenfeest staan online!  Bekijk ze hier:   Meer
 
28-11-2017 Meer
 
 
04-10-2017 Meer
 

Erkend opleidingsinstituut

Erkend examen en opleidingsinstituut

Contact

Algemene informatie:

Tel. 06-45564934 (graag na 18.00uur) 
ledenadministratie@rsvalkmaar.nl
 
Terug naar boven