Nieuws

Lintje Anja Telleman

28 april 2018
Donderdag 26 april werd ons kaderlid Anja Telleman gehuldigd op het stadhuis. Anja ontving haar lintje voor 20 jaar belangeloze inzet voor Alkmaar Sport en Alkmaar Vitaal (voorheen SKWO Ouderenwerk), ontmoetingscentrum De Blekerij, Regiegroep Zuid en Stichting wijkboerderij Alkmaar.

Voor Alkmaar Sport en Alkmaar Vitaal geeft zij gratis sportlessen en organiseert diverse evenementen. Bij Ontmoetingscentrum De Blekerij verzorgt zij yogales, bloemschikken en de Kidsclub. Daarnaast ondersteunt zij ouderen van het complex Achtermeer bij het aanvragen van een bewonersinitiatief. Als voorzitter van de Stichting wijkboerderij Alkmaar beheert zij de locatie en verzorgt de administratie. Om de boerderij te onderhouden wordt de locatie verhuurd voor diverse sportlessen, vergaderingen, verjaardagen en bruiloften. Bij RSVAlkmaar is Anja al jarenlang vrijwilligster en geeft zij zwemles. Ook heeft zij zich een tijd voor onze bond, de NCS, ingezet. 

Anja, we zijn heel blij dat je deze onderscheiding hebt mogen ontvangen voor je geweldige inzet. We willen je hierbij dan ook van harte feliciteren! Je bent een kanjer!!!
 
     

 

ALV 12 november 20:00 uur

13 oktober 2018
Alle leden zijn uitgenodigd om de Algemene Ledenvergadering bij te wonen. Deze vindt plaats op 12 november 2018 vanaf 20:00 uur in de… Meer
 
In verband met de herfstvakantie is er geen zwemmen en geen badminton op 23 en 25 oktober.
 
Als er thuis te weinig geld is, helpt het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dit Jeugdfonds helpt met het betalen van het lesgeld en eventueel… Meer
 
De foto's van het pietenfeest staan online!  Bekijk ze hier:   Meer
 
28-11-2017 Meer
 
 
04-10-2017 Meer
 

Erkend opleidingsinstituut

Erkend examen en opleidingsinstituut

Contact

Algemene informatie
(zwemmen en badminton):


Tel. 06-45564934 (graag na 18.00uur) 
ledenadministratie@rsvalkmaar.nl
 
Terug naar boven