Nieuws

Verslag ALV 2017

28 november 2017
Afgelopen maandag 13 november, vond de Algemene Ledenvergadering van RSVAlkmaar plaats. In het jaarverslag dat u hebt kunnen lezen op onze website, doet elk lid van het bestuur verslag van het reilen en zeilen van de verschillende afdelingen.

Wij zijn lid van de NCS, een sportkoepel, met recreatiesport hoog in het vaandel. Jan Bos en Kees v.d. Korf zijn naar de jaarvergadering van de bond, de Bondsdag geweest. De bond verkeert in zwaar weer omdat het aantal deelnemende clubs afneemt.

We zijn dit seizoen, 2017/2018, begonnen zonder nieuwe zwemkandidaten voor het A-diploma. Door een tekort aan vrijwillig kader waren we, met pijn in het hart, genoodzaakt te stoppen met deze opleiding. Dit houdt ook in dat de jeugduren op dinsdag en donderdag van 18 uur zijn komen te vervallen. Wel zijn er twee kaderleden in opleiding voor zwemleider. Maar de vereniging heeft meer van zulke enthousiaste leden nodig die willen les geven aan de leden van onze vereniging.

Tijdens de ALV namen we afscheid van Annemiek Hemels die heel lang onze ledenadministratie bestierde. Gelukkig hebben we Angeline Witsen bereid gevonden de taak van Annemiek over te nemen. Daarnaast hebben we ook twee leden gehuldigd die 15 jaar lid zijn van onze vereniging en maar liefst 5 leden die al 25 jaar lid zijn!! Hulde!!!

De kascommissie heeft de financiën, die beheerd worden door Adrie Haakman, gecontroleerd. Zij vonden dat alles er prima uitziet. Een compliment voor de penningmeester!!

Op dinsdagmiddag wordt er badminton gespeeld in sporthal de Oever. Indien u belangstelling heeft, willen onze spelers u graag te woord staan en uitnodigen om een spelletje mee te spelen.

Bij onze vereniging zwemt ook een groep mensen met een verstandelijke beperking. Zij zwemmen met veel plezier. En ook zij hebben dit jaar jubilarissen in hun midden. Een lid is al 15 jaar lid maar er zijn ook nog twee leden die hun 25 jarig lidmaatschap vieren!!! Zij worden gehuldigd tijdens de jaarlijkse gezellige avond.

Aan het eind van de ALV deelde Kees v.d. Korf mee dat hij aan het eind van het seizoen afscheid neemt van de vereniging. Roelie Siebe en Mia v.d. Korf zijn de oprichters van de vereniging maar Kees heeft aan de wieg gestaan. Hij heeft het zwemmen van RSVAlkmaar gecoördineerd, lesgegeven en heeft gedaan wat er nodig was. De vereniging is hem heel veel dank verschuldigd. En wij willen ook graag in zijn geest doorgaan.                                                                                                                  

 
Als er thuis te weinig geld is, helpt het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dit Jeugdfonds helpt met het betalen van het lesgeld en eventueel… Meer
 

Lintje Anja Telleman

28 april 2018
Donderdag 26 april werd ons kaderlid Anja Telleman gehuldigd op het stadhuis. Anja ontving haar lintje voor 20 jaar belangeloze… Meer
 
De foto's van het pietenfeest staan online!  Bekijk ze hier:   Meer
 

Foto's ALV 2017 online

21 november 2017
De foto's van de Algemene Ledenvergadering 2017 staan online! Bekijk ze hier: Meer
 
04-10-2017 Meer
 

Erkend opleidingsinstituut

Erkend examen en opleidingsinstituut

Contact

Algemene informatie
(zwemmen en badminton):


Tel. 06-45564934 (graag na 18.00uur) 
ledenadministratie@rsvalkmaar.nl
 
Terug naar boven