Kaderopleiding

Zwemles- en training geven een leuke hobby? Meld je aan!

Lijkt het je leuk om als vrijwilliger zwemles te geven? Wij zijn altijd op zoek naar mensen die ons team bestaande uit enthousiaste vrijwilligers willen versterken. Indien je affiniteit hebt met zwemmen en bereid bent om een aantal jaren bij RSVAlkmaar les te geven, lees dan onderstaande informatie.

Opleiding

Wij kunnen je een opleiding bieden zodat je kinderen zwemles kunt geven in het Zwem-ABC en training kunt geven aan andere doelgroepen. Het is een erkende opleiding waarmee je de mogelijkheid hebt om verder te gaan voor ‘Allround zwembadmedewerker’.

Het is een leuke (en gezellige!) vrijetijdsbesteding, maar het is uiteraard ook een mooie aanvulling op je CV!

Voorwaarden

Bij onze zwemvereniging kun je een opleiding volgen. Voorwaarden: je hebt affiniteit met zwemmen en met jeugd, je hebt zwemdiploma A en B (en misschien wel meer!), je hebt voldoende tijd en capaciteiten om een opleiding te volgen en je bent enthousiast om in een team te functioneren en de (jeugd)leden van de vereniging een leuke zwemles te bezorgen!

Meer info over de opleiding

Bij onze vereniging kun je de opleiding ‘lesgever Zwem ABC’ volgen. Het vormt samen met twee andere onderdelen het totale eisenpakket voor ‘allround zwembadmedewerker.
Bij onze vereniging kun je de opleiding ‘lesgever Zwem ABC’ volgen. De opleiding ‘Lesgever zwem ABC’ bestaat uit twee eenheden (introductie instructie/ zwemactiviteiten en lesgever Zwem ABC). Dit vormt samen met twee andere onderdelen het totale eisenpakket voor ‘allround zwembadmedewerker.
 
De opleiding duurt twee jaar* en bestaat uit tweewekelijkse bijeenkomsten. Je volgt theorielessen, praktijklessen/ stagelessen en je maakt competentieopdrachten. De opleiding wordt afgerond met een examen.


* De duur van de opleiding kan aangepast worden (als je bijvoorbeeld voor je school op buitenlandse stage moet).

 

Erkend opleidingsinstituut

Erkend examen en opleidingsinstituut

Contact

Algemene informatie:

Tel. 06-45564934 (graag na 18.00uur) 
ledenadministratie@rsvalkmaar.nl
 
Terug naar boven