Badminton

De afdeling badminton bestaat uit een groep volwassenen die wekelijks op dinsdagmiddag badminton spelen in Sporthal de Oever in Oudorp.

 
Dag
Plaats
                Tijd
Dinsdag

Sporthal de Oever
  Amstelstraat 1,  1823 EV Alkmaar  
 
14:30
tot
15:30


Aspirant-leden zijn van harte welkom om een keer op proef mee te spelen.

Contributie

We zijn een deelnemende sportvereniging aan Alkmaar Pas. Leden kunnen hun contributie betalen middels de vouchers die Alkmaar Pas verstrekt aan de minima. Kijk voor meer informatie op www.alkmaarpas.nl.
 
In de maand juni krijgt ieder lid een factuur voor het totale jaarbedrag (indien nodig kan men in overleg met de penningmeester gespreid betalen). Opzeggen dient te geschieden minimaal  1 maand voor het eind van het seizoen, dus uiterlijk 1 juni van het lopende jaar. U kunt opzeggen door een e- mail te sturen naar de penningmeester (zie contact), u krijgt dan van hen een bevestiging. Zonder opzegging wordt het lidmaatschap automatisch met een jaar verlengd. Indien de factuur niet is betaald, wordt er ook vanuit gegaan dat het lidmaatschap voor het volgende seizoen is opgezegd. Gedurende de maanden juni juli en augustus wordt er niet gebadmintond. Voor die periode wordt dan ook geen contributie in rekening gebracht. Een seizoen is dus 9 maanden!

Erkend opleidingsinstituut

Erkend examen en opleidingsinstituut

Contact

Algemene informatie
(zwemmen en badminton):


Tel. 06-45564934 (graag na 18.00uur) 
ledenadministratie@rsvalkmaar.nl
 
Terug naar boven